zondag 12 juni 2011

De eerste stap is gezet.........

.....dat houdt in: de eerste stap tot de uitvoering van onze CCA-plannen. CCA staat voor Centro Ciclismo Andalucia. We gaan ons richten op alles wat met fietsen te maken heeft en dat dan in het zonnige Zuid-Spanje, waar het 80% van de dagen heerlijk weer is en dus meer dan voldoende gelegenheid biedt om te fietsen. We gaan dit in samenwerking met Rik & Erica (broer en schoonzus) doen, die hier alweer bijna 5 jaar wonen en een B&B en appartementen uitbaten. Na diverse fantastische vakanties te hebben doorgebracht, zijn we niet alleen aangestoken door het heerlijke Spaanse leven in dit mooie Andalucia, maar ook door het fietsen alhier. Aldus hebben de CCA-plannen het licht gezien.
Dit betekent natuurlijk dat er fietsen moeten komen, die niet alleen opgeslagen, maar ook onderhouden moeten worden. Dit onderhoud gaat Rene voor zijn rekening nemen, waartoe hij `in de leer` is bij Rob Steenks, de fietsenzaak in onze huidige woonplaats Berkel en Rodenrijs. Hij leert de fijne kneepjes van het vak, zodat niet alleen de fietsen die we gaan verhuren goed onderhouden kunnen worden, maar we ook de plaatselijke markt kunnen gaan bedienen.
Voor deze ´knutselarij´ hebben we natuurlijk ruimte nodig. Die ruimte gaan Rik & Erica ons bieden. In hun prachtige Casa El Naranjo hebben ze een perfecte plek, dat dienst gaat doen als ´onze nieuwe werkplek´. Dit moet natuurlijk eerst nog ingericht gaan worden. Uit de foto hieronder blijkt dat er nog voldoende werk aan de winkel is: de muren moeten nog gewit worden, waarvan er 1 eerst nog afgebikt en daarna opnieuw gestuct moet worden. Elektriciteit moet worden aangelegd, waartoe dan hoogstwaarschijnlijk ook gehakt moet gaan worden; ach, als we toch bezig zijn.....Dan het plafonnetje witten, werkbank aanschaffen, magazijn vullen........Zoals gesteld: voldoende werk aan de winkel. Maar: het begin is er!
Dat geldt ook voor een Facebook-account, welke vandaag geopend is. Met de website wordt mogelijk komende week een begin gemaakt. Na deze eerste stap zullen er dus nog vele volgen, waarvan we jullie natuurlijk op de hoogte gaan houden.
Tot later!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten